in samenwerking met StiPP
APPLE TREE HELPDESK
020 - 470 09 20
  Mijn Apple Tree

Over Apple Tree

Apple Tree heeft 15 jaar ervaring op het gebied van vrijkomende pensioenen.
WIE ZIJN WIJ
Deze website is een initiatief van StiPP en Apple Tree (bemiddelaar).

WAT DOEN WIJ
Apple Tree geeft op deze site  deeladvies. Dat betekent dat wij uitsluitend kijken naar uw vrijkomende pensioenkapitaal van StiPP. Hierover geven wij u advies en helpen wij u met eventuele vragen. Wij adviseren bij dit deeladvies niet over uw hypotheek, risicoverzekeringen en vermogen.

Onze service stopt niet op het internet: Apple Tree helpt u bij de administratieve afhandeling van uw aanvraag. Wij zijn een gespecialiseerd bureau en nemen contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventueel ontbrekende gegevens met u door te nemen. Zo weet u zeker dat uw aanvraag op de juiste manier wordt behandeld en compleet is. Ook houden wij u op de hoogte van de voortgang van uw aanvraag.

Wilt u een breder advies over uw financiële situatie als u met pensioen gaat, dan kan dat ook. In dat geval gelden echter andere tarieven.  U kunt ons bellen om te kijken wat in uw situatie de beste aanpak is.

Apple Tree zorgt onder meer voor overmaking van uw bij StiPP opgebouwde pensioen naar de gekozen verzekeraar, het indienen van de aanvraag bij de verzekeraar en het opstellen van de polis. Na controle sturen wij u de uiteindelijke polis op.

Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 020 - 4700920 of stuurt u een email naar info@apple-tree.nl. In ons dienstverleningsdocument leest u meer over de dienstverlening van Apple Tree.

 
WAT KUNT U VAN APPLE TREE VERWACHTEN


HOE VERGELIJKEN WIJ?

Om de verschillende aanbieders te kunnen vergelijken vragen wij u een aantal gegevens in te vullen. Deze gegevens gebruiken wij om te bepalen welke verzekeraars u een aanbod kunnen doen. De kosten die deze  verzekeraars in rekening brengen zijn al verrekend met de getoonde bedragen.

Van deze verzekeraars is Apple Tree op de hoogte van de meest recente voorwaarden en tarieven. Het betreft een onafhankelijke, real time, vergelijking en Apple Tree heeft geen invloed op de uitkomst van uw vergelijking.


SERVICE

Uw aanvraag zal door Apple Tree worden afgehandeld. Op geen enkele manier zullen uw gegevens voor andere doeleinden gebruikt worden.


Apple Tree is aangesloten bij
AFM onder nummer: 12002018
KiFiD onder nummer: 300.000013

Apple Tree gebruikt cookies

Apple Tree gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.